Varför inte Motorcross i fjällen?

Har du provat åka med Motorcrossen i fjällen någon gång? Varför inte? Nu på sommaren, utan snön, erbjuder fjällens många motorleder och någorlunda upptrampad terräng perfekta åkturer med motorcrossen och spektakulära vyer. Det är möjligt och är en utmaning för dig och din motorcross. Varför inte åka till Borgafjäll?

Borgafjäll Lapplands pärla

Varför åka till Borgafjäll? För skönhetens skull. Du kan knappast hitta något vackrare. Här kan du få vila för själen, om du nu önskar det, eller ditt livs äventyr på upp- eller nerfärden. alla möjligheter finns här, om du gillar uteliv. Varför inte ta dig runt på motorcrossen med tält och spritkök? Du kommer inte närmare naturen än så här. Och när du har tröttnat kan du bara ta in på något värdhus, stuga, vandrarhem eller hotell. Sedan har du haft ditt livs semester! Under sommaren lär du inte behöva sova på grund av ljuset. Vi behöver det för att överleva resten av årets mörker.

Vintrigt Borgafjäll för friåkning

På vintern är Borgafjäll perfekt för den som vill åka friåkning. Det är sällan de pistar nedfarterna vilket gör Borgafjäll till ett pistfritt åkparadis. Har du tur åker du på pudersnö. Om du så vill kan du också få åka cat ski, åka på helt orörd mark. Det är ett äventyr som heter duga. Den som vill veta mer om de olika skidorterna och vad de har att erbjuda, gå in på freeride.se. Välkommen till Borgafjäll!

10 Jan 2018