Hitta det du brinner för

Att man ska röra på sig, det är något det ofta talas om. Men att nöta dag ut och dag in på gymmet om det inte är något man gillar att göra känns ju lite sådär. Grejen är ju just det, att träna eller röra på sig, det spelar ingen roll vad det är. Du måste inte pumpa vikter eller springa flera mil per vecka. Om du föredrar att simma, eller att dansa elller göra annat, då är det just det du ska ägna dig åt! Om du tränar mycket, testa gärna Fitline, läs mer här. För hittar du det du gillar att göra, så kommer du ju fortsätta göra det. Sen kommeer det så klart att komma dagar då det inte känns lika inspirerande eller att du har låg motivation, men det är helt ok.

Testa nya saker

Idrott och sport och träning, det finns det rätt mycket olika av. Det är inte ett måste att göra så att säga alla vanliga saker som andra gör. Du kan testa dig fram för att hitta saker du gillar. Kanske du är en hejare på pole dance eller afrikansk dans till exempel? Även det ger god träning. 

Själv får jag mycket träning genom min åkning, men gillar även att röra på mig på annat sätt. Har precis upptäckt hur kul det är med padel till exempel, så det gör jag gärna ett par gånger i veckan. 

16 Jul 2021