Inte så kul flytta runt nyår

Flytt, det gör man ju vid ett månadsskifte. Att göra det mellan december och januari, det är inte riktigt vad man vill ägna nyårshelgen åt. Men, men, här är jag och ska få till det, idag och imorgon! Det jag har gjort är att se till att anlita hjälp. Man kan tro att det är svårt runt jul och nyår men det finns flyttfirmor och städfirmor som har öppet även då, som tur är. På egen hand hade jag inte klarat att fixa det på så kort tid. Vill ju hinna fira nyår med! Så idag är det flytt av alla saker och sedan kommer städfirman och städar. Skönt att det går att få flyttstädning Malmö när man behöver!

Komma i ordning

Imorgon är det nyårsafton och det är då jag måste roa mig med att komma lite i ordning i den nya bostaden. Hinner väl en del ikväll, sen resten imorgon. Det jag inte hinner får väl göras nästa år, he he! För jag ska ju iväg imorgon kväll på nyårsfest. Så det får bli som det blir. Är i alla fall glad jag får flytthjälp och städhjälp idag, så att allt kan bli klart bra mycket snabbare än om jag hade gjort det på egen hand. 

Men, ska nog försöka låta bli att flytta över nyår igen, för det är inte den bästa tiden att göra flytt eller flyttstädning på!

30 Dec 2021