Motocross i Mexico?

Jag läste häromdagen om Mexico och en tävling som brukar ske där, på Parque Metropolitano de León. Denna plats, i Mexico används tydligen till en mängd olika saker, och är mycket känd för sina utomhusaktiviteter och möjligheter. Det fick mig att bli lite sugen på att resa till Mexico faktiskt. Har tidigare kikat på möjligheten att åka till detta land, då jag gillar att se mig omkring i världen, men går det även att se motocross, så är ju det fantastiskt.

Vad kan Mexico erbjuda?

Jag kikade på nätet, efter resor till Mexico och för att läsa lite om vad detta land faktiskt kan erbjuda. De har ju en bra blandning av det mesta verkar det som i detta land. Det är både gammalt och nytt. Såg att det går boka resor till Mexico med Inca Tours, och det till bra priser med! Mexico har ju allt från historia, kultur, sol, bad, shopping och allt däremellan. Det verkar vara ett perfekt land att besöka. Känner att det inte vore fel att ha en semester snart, så kanske ska boka en resa med Inca Tours till Mexico? Jag kan behöva en vecka eller två med att koppla av och det gör man nästan bäst genom att resa bort. 

Jag ska se om jag kan hitta lite mer information om dett land och mer om tävlingarna i motocross, eller om det är så att den var förra året och inte i år. Men då får jag väl roa mig med annat i Mexico!

 

24 Mar 2018