En vanlig cykel med motor?

Jag gillar ju alla typer av cyklar, med motor. Det är ju främst motocross jag kör själv, men kör även MC ibland. Nu har jag fått upp ögonen för en annan cykel, med motor. Det är en elcykel. Den är ju inte till för att åka fort, eller så, men det är ett bra alternativ till en vanlig cykel. Den har ju liksom en motor, som kan hjälpa till när det är backar eller blåser motvind och det är extra jobbigt att trampa på egen hand.

Smart cykel

Det verkar vara ett bra alternativ detta med elcykel, och då för de som ofta är ute och cyklar. Den går i max 25 km/h och drivs av en motor som i sin tur drivs av ett batteri. Det som är bra med det batteriet är att om det tar slut, så är det bara att ladda upp det igen. Tar det slut medan man är ute och cyklar, ja då får man trampa på för egen maskin helt enkelt. När man laddat sitt batteri så räcker till det till runt 5-7 mil, innan det är dags att ladda igen.

Om man vill köra fortare

En elcykel går ju bara i viss hastighet så är inget för dig som vill åka fort. Vill du åka snabbt så ska du istället satsa på en moped, motorcykel eller så, så kommer du snart att kunna swisha fram. Men en elcykel är definitivt en smart pryl att ha!

 

4 Feb 2018