En plats att koppla av på!

Oavsett vilken idrott eller sport man håller på med, så jobbar man ofta ut sig fysiskt. Man behöver då ha en plats hemma, där det går att koppla av och vila ut sig mellan de olika sakerna man gör. Därmed är det bra att investera i sköna möbler, som kanske en säng med en mjuk och skön bäddmadrass, massor av kuddar och varmt täcke. Det gör ju det roligare att gå och sova om inte annat!

Köpa nya möbler

Här är det snart dags att ta tag i detta och köpa nya möbler. Sängen som vi har är sleten till bäng och alldeles för obekväm. Funderar på att köpa en kontinentalsäng. De ser så sköna ut och det blir ju nästan som att sova på hotell. särskilt om man då köper till en extra mjuk bäddmadrass till kontinentalsängen! Nya kuddar är nog en bra idé med. De jag har är så slitna och det syns precis vart man haft huvudet.

Möbler på nätet

Jag har kollat runt lite efter en kontinentalsäng på nätet och sprang på en butik som heter WeGot. De levererar hem sängen och andra möbler med. Så det lutar åt att beställa säng, madrass och lite annat hos dem. De har även övrig inredning med, så ska se om de har täcken och kuddar jag kan köpa, och lite mattor. Det är dåligt med mattor på golvet just nu och det är alltid skönare att gå barfota om det finns en matta!

 

 

 

6 Feb 2018